Geef je branding een boost!

Maak een sterke eerste indruk en onderscheid je van concurrenten door jouw unieke merkidentiteit te verbeteren.

Wat zit er in het branding pakket?

Branding pakket

Staat de branding van je organisatie nog niet op punt? Dan kunnen we je ook daarbij helpen. We bieden een standaard pakket aan waarmee je al het nodige hebt om je bedrijf te lanceren!

Logo

Een logo is het gezicht van jouw merk. Het is meer dan alleen een afbeelding; het is het symbool van jouw bedrijf. Een goed ontworpen logo is herkenbaar, memorabel en communiceert de essentie van jouw merk.

Typografie

De juiste typografie versterkt je boodschap en verbetert de leesbaarheid. Wij helpen je bij het kiezen van lettertypes die perfect passen bij jouw gewenste stijl, of het nu elegant, betrouwbaar of speels moet zijn.

Kleuren

Kleuren spelen een cruciale rol bij het definiëren van de uitstraling van jouw merk. Onze experts kunnen je helpen de juiste kleuren te kiezen die perfect passen bij je merk en je boodschap versterken.

Iconen

Iconen zijn compacte, krachtige beelden die complexe ideeën kunnen samenvatten. Ze verbeteren de gebruiksvriendelijkheid van jouw website of app en helpen gebruikers snel belangrijke functies te identificeren.

Illustraties

Illustraties kunnen verhalen vertellen, concepten verduidelijken en emoties overbrengen. Overweeg illustraties om jouw merkverhaal te versterken en een onderscheidende visuele identiteit te creëren.

Foto 's

Foto's hebben de kracht om een emotionele verbinding met jouw doelgroep te creëren. Kwalitatieve foto's zijn essentieel om vertrouwen op te bouwen en de geloofwaardigheid van jouw merk te versterken.

Brand book

Ontvang alle informatie over jouw brand in een duidelijk brand book. Een brand book bevat alle richtlijnen over je visuele identiteit en zullen je helpen om te zorgen voor consistentie, professionaliteit, efficiëntie en herkenbaarheid!

Nog andere zaken?

Ons branding pakket legt een sterke basis, maar we gaan graag de extra mijl om volledig aan jouw wensen te voldoen. Wij helpen je aan allerlei soorten visuals zoals templates voor social media, e-mail banners, bedrijfskaarten en nog veel meer zodat jij je business kan lanceren, Laat ons weten welke wensen je hebt, en we zetten ons in om je op alle mogelijke manieren te helpen!

Gesprek inplannen
Wat kost een branding pakket?

Onze prijzen

Bij het branding pakket raden we aan om een prijs op maat te laten bepalen op basis van jouw noden. Om toch een inschatting te krijgen van onze prijzen kan je ons standaard pakket bekijken.

custom
Meest populair

Prijs op maat

We bekijken samen welke diensten je wenst te gebruiken en maken voor jou een prijs op maat!

De diensten van ons standaard pakket?
Social media visuals?
Presentaties?
Merchandise?
Opzet en beheer van je merk in Canva?
Plan een gratis gesprek in om al onze diensten in detail te bekijken!
StandaArd

€1500

Een standaard prijs voor een pakket waarmee je je bedrijf en merk een stevige basis geeft!

Logo
Typografie
Kleuren
Iconen
Illustraties of foto's
Brand book
Branding project in de kijker

PayTalent

PayTalent is een nieuwe startup die ondersteuning biedt aan je
HR-beleid met veel passie voor mensen. Zij konden terecht bij GreenStack voor de branding van hun nieuwe business en voor het design en de ontwikkeling van hun website.

Branding pakket

Creatie van een logo en een Branding book met informatie  over kleuren, typografie, etc.

Social media posts

Ontwerpen van verschillende templates  gebaseerd op de branding van PayTalent.

Merchandise

Ontwerpen van verschillende producten zoals een koffietas, postkaart, totebag en nog veel meer.

Canva opzet

Alle brand informatie werd ingesteld in de Canva account waardoor men zelf gemakkelijk en correct nieuwe designs kan maken.

Wil je met ons samenwerken?

We helpen je graag verder! Je kan ons ook altijd contacteren door te bellen of door een e-mail te sturen.